• Velingspad 2 9502RA Stadskanaal Telefoon: 0599 621450

 • Geachte patiënt,

   

  Het corona-virus heeft Nederland bereikt, vooralsnog is dit geen reden tot paniek, doch wel een reden tot alertheid en aanscherping!

  Derhalve verzoek ik patiënten met griepverschijnselen hun afspraak te cancelen. Dit is altijd een goed idee, ook wanneer niet het vermoeden bestaat dat u corona-patiënt bent, maar ook een gewone griep of buikgriep is overdraagbaar. Indien u ons hiermee besmet kunnen wij in sommige gevallen niet werken, maar bedenk ook dat u in een wachtruimte plaatsneemt waar u ook anderen kunt besmetten en zij op hun beurt weer anderen (waaronder ook zwakkeren).

  Binnen de praktijk heeft er ook enige aanscherping plaatsgevonden: De tijdschriften en het kinderspeelgoed is voorlopig verwijderd. Dit vonden wij nodig omdat virussen en bacteriën met name via handen overgedragen worden. 

  Bij binnenkomst treft u handdesinfectie aan, er wordt u verzocht deze te gebruiken.

  Deurklinken worden met grotere regelmaat gedesinfecteerd.

  Voor de rest van de hygiënemaatregelen blijven wij, zoals altijd, de WIP (Werkgroep Infectie Preventie) volgen, u mag ervan uitgaan dat de hygiëne maatregelen binnen onze praktijk streng en gewaarborgd zijn!

  Keep calm and stay cool en gebruik je gezonde verstand!

   

  Vriendelijke groeten,

  Helga Huls, mondhygiëniste

  Nancy van Schijndel, preventie-assistente